Ben je op zoek naar origineel betaalbaar entertainment voor je bruiloft, feest of evenement? FunFaces is een fantastisch concept met 100% Fun. Een fotograaf maakt hilarische, leuke en mooie foto’s van jullie gasten. FunFaces levert superkwaliteit foto’s, die de volgende dag al online staan in een persoonlijke webgalerie. Dat betekent een extreem hoge FunFactor op je bruiloft, feest of evenement en een fantastische, tastbare onvergetelijke herinnering voor later. Vele opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van jullie eigen slogan of logo.

Op de locatie wordt er een professionele fotostudio gecreëerd. Een fotograaf maakt gedurende het feest (maximaal 4 uur) onbeperkt hilarische feestfoto's van jullie gasten. De fotograaf begeleid de gasten en zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in de studio. In de fotostudio staat een grote kist met veel hoedjes, maskertjes, props. slingers, bloemen enz. Fun is gegarandeerd! Natuurlijk kunnen de gasten ook in hun mooie kleding zonder props op de foto, echt een herinnering voor later!

Achteraf ontvang je alle foto's in hoge kwaliteit. Alle foto's worden de volgende dag op een persoonlijke webgalerie geplaatst waarvan de gasten op de avond zelf de inlogcode krijgen. Op deze manier kunnen ze gedurende 2 maanden de FunFaces foto's terug kijken, downloaden en delen op bijvoorbeeld social media. Ook kunnen de foto's worden afgedrukt en worden vergroot.

Fun Faces is echt een leuke en blijvende herinnering voor jullie en jullie gasten. Een leuker aandenken bestaat er niet!

CONTACT FUNFACES.NL